![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli’nin "MHP sıralarına 1 metre yaklaşan ne olacağını görecektir" şeklindeki sözüne tepki gösterdi. Erdoğan, partisinin Meclis grubunda, "Bahçeli’yi tıp dünyasına havale ediyorum. Benim faşizmi bilmediğimi söylüyor, evet sizin kadar bilmeyiz. Siz hem teorisyeni, hem de pratisyenisiniz" ifadesini kullandı. Başbakan, "AK Parti’yi haçlı ordularına benzetecek kadar densiz yaklaşım, bu milletin oylarıyla iktidara gelen partiyi nasıl çirkin benzetmeyle ifade edersin, teşbih hata kabul etmez, sağolsun eline metre almış, bir metreden fazla yaklaşan diyor, bunun hukuk dünyasında karşılığı nedir bilemem tıp dünyasına havale ediyorum" dedi. Bahçeli’nin "faşizmi bilmediğini" sözlerini hatırlatan Erdoğan, "Sayın Bahçeli biz faşizmi sizin kadar iyi bilmeyiz. Çükü faşizmle bir ilişkimiz bir bağlantımız yok. Şunu da bir anlatın faşizmin özelliklerini bir anlatın da sizin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu daha iyi anlayalım" diye konuştu. Bu haber toplam 100 defa okundu.
|
||
|
|
||
|
Yorumlar
![]() Bu habere henüz yorum eklenmemiş... |
||
|
Son Haberler Politika 10 haber.
|